Luomupuuvillatuotteet ja niiden hoito

Suomessa käsityönä valmistettu vauva- ja taaperoperheen monitoimituote.

Ei vaippakäyttöön.
Materiaali on eurooppalaista GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. GOTS-sertifikaatti on osoitus koko tuotantoketjun vastuullisuudesta niin ihmisiä kuin luontoa ja ympäristöä kohtaan. Työntekijöiden työolot on turvattu niin viljelyn kuin kangastuotannon suhteen, eikä haitallisia kemikaaleja tai menetelmiä ole käytetty missään vaiheessa tuotantoketjua.

I Love Me- messut 2019
Harsopeitteet soveltuvat vaunujen, rattaiden sekä kaukalon aurinko- sekä tuulensuojaksi.

Harsot kutistuvat ensimmäisessä pesussa ja saavat tyypillisen ryppyisen ulkonäkönsä vasta pesun jälkeen. Kyseinen harsokangas on kaksinkertaista, joten ihanteellista esimerkiksi vaunuihin sekä kaukaloon auringon ja tuulensuojaksi sekä suojaksi vauvan ruoka- tai unihetkiin.

Tuote kutistuu n. 10 %
Koko on n. 70 x 70 cm

Tuote pakataan lahjapussiin valkaisemattomaan ekosilkkipaperiin ja hamppunarulla solmien.

Värivaihtoehtoja on kolme:
harmaa, vaaleanpunainen ja kermanvaalea.

Vauvojen harsopeitot ovat luomupuuvillaa ja kestävät 40-90 asteen konepesun likaisuudesta riippuen. Valitse pesulämpötila niin, että se vastaa tuotteen likaisuusastetta. Harsot saavat lopullisen kokonsa ja eläväisen pintansa vasta ensimmäisen pesun jälkeen.

Tahrat on tulee poistaa viileällä vedellä jo tuoreeltaan ja pestä tuote tämän jälkeen etteivät tahrat ehdi pinttyä. Aurinko on tehokas tahranpoistaja ja harsot voi laittaa huoletta  kesäaurinkoon ja antaa auringon hoitaa tahranpoisto.